Oversikt

Kaspersky Password Manager beskytter alle passordene dine og annen sensitiv informasjon (for eksempel passdetaljer og økonomiske eller medisinske journaler) med ett hovedpassord. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter som kjører Microsoft® Windows®, macOS, Android™, iOS™ eller iPadOS for å holde alle dataene dine sikre og synkroniserte.

Ha passord og annen viktig informasjon lett tilgjengelig

Kaspersky Password Manager lagrer følgende typer informasjon:

Se Typer data som beskyttes av Kaspersky Password Manager for mer informasjon.

Fyll ut nettskjemaer automatisk

Kaspersky Password Manager kan automatisk fylle ut nettskjemaer med legitimasjon, adresser og bankkortdetaljer som er lagret i hvelvet ditt. Finn ut mer.

Beskytter sensitiv informasjon

Hvelvet er beskyttet med et hovedpassord. Kaspersky Password Manager lagrer alle data i kryptert format, og dekrypterer dem bare etter at du har skrevet inn hovedpassordet. Kaspersky Password Manager lagrer ikke hovedpassordet ditt noe sted, og ingen ved hva det er, bortsett fra deg. Det finnes ingen måte å få tilgang til dataene dine på uten hovedpassordet – mister du det, mister du også tilgang til dataene dine. Finn ut mer.

Merk: Hvis enheten støtter Touch ID og Touch ID er aktivert i programmets innstillinger, kan du bruke det til å låse opp hvelvet i stedet for å skrive inn gjeldende hovedpassord. I dette tilfellet lagres hovedpassordet i en sikker enklave. Finn mer informasjon om konfigurering og bruk av Touch ID på Apples nettsted for støtte.

Importere passord fra tredjeparts passordbehandlingsprogrammer

Gjør det enklere å logge på nettsteder og programmer samt fylle ut nettskjema, ved å oppbevare alle passordene dine i ett enkelt program som du stoler på. Det er nå enklere å overføre kontoer fra andre passordbehandlingsprogrammer. Du kan importere brukernavn og passord fra en CSV-fil. Finn ut mer.

Sjekke passordsikkerhet

Finn ut hvor sterke passordene dine er og om passordet ditt har blitt hacket eller passord brukes for flere kontoer – alt med bare ett klikk. Finn ut mer.

Generer sterke passord

Bruk passordgeneratoren til å generere passord som er unike, sterke og i henhold til de høyeste sikkerhetsstandardene. Finn ut mer.

Datasynkronisering mellom flere enheter

Hold dataene dine oppdaterte og konsekvente på alle enheter og gjenopprett dataene hvis du bytter ut eller mister en enhet. Finn ut mer.

Administrer dataene dine på nett

Administrer alle dataene dine på My Kaspersky og ha tilgang til dem fra alle enheter som er koblet til Internett. Finn ut mer.